Εμπριμέ Crop Top 'giulia' PEPE JEANS

PL303969
Κωδικός:
PJ0APPL3039690000000
75,00 € 67,50 €
-10%
Χρώμα:
Μέγεθος:
Crop Top PEPE JEANS σε κόκκινο χρώμα με μπλε σχέδια. Μανίκια τρουακάρ με λάστιχο στο τελείωμα. Τετράγωνο ντεκολτέ με λάστιχο στους ώμους. Δέσιμο στο μπούστο. Λάστιχο σφιγγοφωλιά στη πλάτη.

98% Βαμβάκι, 2% Ελαστάνη
  • Σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία με ή χωρίς ατμό
  • Ανώτατη θερμοκρασία νερού 30 βαθμοί Κελσίου
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Απαγορεύεται το χλώριο
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο

Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

- στις πρωτεύουσες νομών εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά) και

- στις λοιπές περιοχές εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα. Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές, που οι παραγγελίες μπορεί να παραδοθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Η διαδικασία για την επιστροφή των Εμπορευμάτων που έχετε παραγγείλει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας είναι απλή. Συγκεκριμένα:

Θα λαμβάνετε Φόρμα Επιστροφής στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας (αριθμός) σας, τα παραγγελθέντα Εμπορεύματα, ο αριθμός παραστατικού πώλησης/αγοράς και η ημερομηνία έκδοσής του καθώς και τα στοιχεία σας [Τικάρετε το/τα Εμπόρευμα/τα που θέλετε να επιστρέψετε [σημειώνετε τον λόγο της επιστροφής - αποστέλλετε το/τα Εμπόρευμα/τα μαζί με τη Φόρμα Επιστροφής στη διεύθυνση που θα αναγράφεται κάθε φορά στη Φόρμα Επιστροφής.

Powered by eShopkey