Μποτάκι MELISSA "Gal"

32830
Κωδικός:
MLSSH328300000000000
119,00 €
Χρώμα:
Μέγεθος:
Μποτάκι MELISSA από το πατενταρισμένο Mel-Flex υλικό, μαλακής υφής, οικολογικής σύνθεσης και αρωματικής ιδιότητας. Μαύρο μάτ χρώμα στο πάνω μέρος. Διάφανο τακούνι μπλε απόχρωσης που δίνει την εντύπωση γυαλιού. Κλείσιμο με φερμουάρ εσωτερικά στον αστράφαλο. Ελαφριά μύτη μπροστά.

100% Ανακυκλώμενο PVC
  • Πλύσιμο μόνο στο χέρι
  • Απαγορεύεται το χλώριο

Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

- στις πρωτεύουσες νομών εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά) και

- στις λοιπές περιοχές εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα. Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές, που οι παραγγελίες μπορεί να παραδοθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Η διαδικασία για την επιστροφή των Εμπορευμάτων που έχετε παραγγείλει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας είναι απλή. Συγκεκριμένα:

Θα λαμβάνετε Φόρμα Επιστροφής στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας (αριθμός) σας, τα παραγγελθέντα Εμπορεύματα, ο αριθμός παραστατικού πώλησης/αγοράς και η ημερομηνία έκδοσής του καθώς και τα στοιχεία σας [Τικάρετε το/τα Εμπόρευμα/τα που θέλετε να επιστρέψετε [σημειώνετε τον λόγο της επιστροφής - αποστέλλετε το/τα Εμπόρευμα/τα μαζί με τη Φόρμα Επιστροφής στη διεύθυνση που θα αναγράφεται κάθε φορά στη Φόρμα Επιστροφής.

Powered by eShopkey