Υπηρεσία Click away - Παραγγέλνεις online, παραλαμβάνεις από κατάστημα! INFO

Τσάντα Πλάτης 'Edge Montana' SUPERDRY

W9110025A
Κωδικός:
SD0ACW9110025A000000
56,00 € 39,20 €
-30%
Χρώμα:
Μέγεθος:
Τσάντα Πλάτης SUPERDRY σε ροζ χρώμα με ανάγλυφο λογότυπο στην μπροστινή όψη μπροστά. Μεγάλη τσέπη με φερμουάρ μπροστά και τσεπάκια με κουμπί στα πλαϊνά. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου και χειρολαβή στην κορυφή. Ενιαίος χώρος με θηκάκια στο εσωτερικό. Κλείσιμο με φερμουάρ. Ανατομική πλάτη. Διαστάσεις τσάντας: 47 x 33 x 13 cm

100% Πολυεστέρας
  • Απαγορεύεται το πλύσιμο
  • Απαγορεύεται το χλώριο
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

- στις πρωτεύουσες νομών εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά) και

- στις λοιπές περιοχές εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα. Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές, που οι παραγγελίες μπορεί να παραδοθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Η διαδικασία για την επιστροφή των Εμπορευμάτων που έχετε παραγγείλει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας είναι απλή. Συγκεκριμένα:

Θα λαμβάνετε Φόρμα Επιστροφής στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας (αριθμός) σας, τα παραγγελθέντα Εμπορεύματα, ο αριθμός παραστατικού πώλησης/αγοράς και η ημερομηνία έκδοσής του καθώς και τα στοιχεία σας [Τικάρετε το/τα Εμπόρευμα/τα που θέλετε να επιστρέψετε [σημειώνετε τον λόγο της επιστροφής - αποστέλλετε το/τα Εμπόρευμα/τα μαζί με τη Φόρμα Επιστροφής στη διεύθυνση που θα αναγράφεται κάθε φορά στη Φόρμα Επιστροφής.

Powered by eShopkey