Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

Μακρύ Puffer Μπουφάν 'Aues' ICE PEAK

53046520I
191,00 € 95,50 €
-50%
Χρώμα:
Μέγεθος:
Παράδοση σε έως 48 ώρες!
Μπουφάν ICE PEAK σε μαύρο χρώμα, ιδανικό για χειμερινές δραστηριότητες, της σειράς A.W.S. ACTIVE. Κλείνει με αμφίδρομο φερμουάρ με στοπ και κρυφά snap. Η κουκούλα είναι αποσπώμενη (με φερμουάρ και snap), έχει ιμάντες προσαρμογής και αποσπώμενη (με snap) eco γούνα περιμετρικά. Ψηλός λαιμός. Τα μανίκια έχουν ελαστική εσωτερική μανσέτα. Εξωτερικά 2 πλάγιες τσέπες στη μέση. Εσωτερικά 1 τσέπη με φερμουάρ. Στο τελείωμα πίσω, έχει 2 ανοίγματα που κλείνουν με snap κουμπιά. Διαθέτει εξαιρετικά ζεστή, συνθετική θερμομόνωση, που μιμείται τη μόνωση του πούπουλου. Το εξωτερικό ύφασμα είναι αντιανεμικό, με αδιάβροχη επίστρωση. Είναι αδιάβροχο, διαπνέον, αντιανεμικό, με 10Κ και ελαφριά θερμομόνωση για βαριά καιρικά φαινόμενα όταν συνδυαστεί με αντίστοιχα layers της A.W.S. ACTIVE σειράς. Πλήρως μονωμένες ραφές σε συγκεκριμένα σημαντικά σημεία της κουκούλας και του λαιμού. Φτιαγμένο από 4-way ελαστικό ύφασμα 2 στρώσεων, με αδιάβροχη και υδρόφοβη επίστρωση.

100% Πολυέστερ
  • Ανώτατη θερμοκρασία νερού 30 βαθμοί Κελσίου
  • Απαγορεύεται το χλώριο
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Στέγνωμα σε επίπεδο

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 14:00 εκτελούνται στην ίδια μέρα – οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00, Σάββατο ή Κυριακή εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα την περιοχή παράδοσης και την υπηρεσία αποστολής.

Μάθετε περισσότερα για την πολιτική αποστολών.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.

Για αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος ίδιου προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@bloobox.gr ή τηλεφωνικά στο 210-3408450 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ.)

Μάθετε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών.

Powered by eShopkey