Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

T-Shirt 'S/LAB NSO Tee M' SALOMON

LC1509800
100,00 € 60,00 €
-40%
Μέγεθος:
Παράδοση σε έως 48 ώρες!
Κοντομάνικη μπλούζα SALOMON σε μαύρο χρώμα, ιδανική για τρέξιμο δρόμου, τρέξιμο ανώμαλου δρόμου. Το εξαιρετικά ελαφρύ S/LAB NSO SENSE TEE εξασφαλίζει στεγνή και δροσερή αίσθηση σαν αεράκι. Επιπλέον, η εμπνευσμένη από αθλητές τεχνολογία eNosyntex™ συμβάλλει στη μείωση της κούρασης κι επιταχύνει παράλληλα την αποκατάσταση, διατηρώντας τη φυσική σας ισορροπία. Έτσι, μπορείτε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, κάθε φορά. Μείωση της κούρασης: Τοποθετημένα στα φυσικά σημεία ενεργοποίησης του σώματος, τα αεροδιαπερατά NSO επιθέματα συμβάλλουν στη βελτίωση του μυϊκού τόνου, της μικροκυκλοφορίας και της κυτταρικής ισορροπίας για ταχύτερη αποκατάσταση και καλύτερες επιδόσεις. Ελαφριά άνεση: Κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το εξαιρετικά πολυτελές κι ελαφρύ ύφασμα βάρους 95g/m2 έχει μαλακές ραφές Merrow και τελείωμα faitplast™ για μέγιστη άνεση και μηδενική τριβή. Φυσικό υλικό που στεγνώνει γρήγορα: Κατασκευασμένο από ένα φυσικό μείγμα τεχνολογίας 37.5® και τμήματα από μαλλί Merino κάτω από τις μασχάλες, αυτό το t-shirt στεγνώνει γρήγορα κι έχει υψηλή υδατοαπωθητικότητα. Βάρος 99g. Διαπνοή 6/6. Ελαφρότητα 5/6.

Ένθετο: 67% Μαλλί & 33% Πολυέστερ, Εξωτερικό: 100% Πολυέστερ
  • Ανώτατη θερμοκρασία νερού 30 βαθμοί Κελσίου
  • Απαγορεύεται το χλώριο
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 14:00 εκτελούνται στην ίδια μέρα – οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00, Σάββατο ή Κυριακή εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα την περιοχή παράδοσης και την υπηρεσία αποστολής.

Μάθετε περισσότερα για την πολιτική αποστολών.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.

Για αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος ίδιου προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@bloobox.gr ή τηλεφωνικά στο 210-3408450 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ.)

Μάθετε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών.

Powered by eShopkey