Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.bloobox.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα ή Ψηφιακό πορτοφόλι (Masterpass)

Το bloobox.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Dinners. Έχετε επίσης τη δυνατότητα εξόφλησης με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Οι συναλλαγές ολοκληρώνονται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της AlphaBank. Το bloobox.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής είτε ολόκληρου του ποσού εφάπαξ είτε μέσω άτοκων δόσεων. Για παραγγελίες άνω των 100€ παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω 3 άτοκων δόσεων. Για την δυνατότητα αυτή θα παρέχεται σχετική ενημέρωση κατά το τελικό στάδιο καταβολής του τιμήματος.

  1. PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bloobox δέχεται πληρωμές μέσω PayPal. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταβαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του PayPal, μέσω της οποίας διενεργείτε την πληρωμή σας.

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το συνολικό ποσό της παραγγελία σε έναν από του παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμός της Εταιρείας θέτοντας ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας (ο αριθμός της παραγγελίας αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης που θα λάβετε μετά την καταχώρηση της παραγγελίας).

EUROBANK - GR1502602150000430201272763

ALPHA - GR7901402600260002002004634

ΠΕΙΡΑΙΩΣ - GR58 0172 0870 0050 8705 6425 370

ΕΘΝΙΚΗ - GR8601101320000013244032820

Η σχετική κατάθεση πρέπει να ολοκληρωθεί εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης της κατάθεσης του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται λόγω υπαναχωρήσεώς σας.

  1. Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να πληρώσετε την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, διαφορετικά η παραγγελία δεν θα παραδίδεται. Σε περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 499 € δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή. Το επιπλέον κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2 €.

Το Bloobox διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή σε πελάτες που πραγματοποιούν παραγγελίες με αντικαταβολή και δεν τις παραλαμβάνουν. Σε περίπτωση που η άρνηση συμβεί περισσότερο από δύο φορές αποκλείεται αυτόματα, συστημικά η αντικαταβολή από τους τρόπους πληρωμής και ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του μόνο αν την προπληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, PayPal, τραπεζική κατάθεση ή Klarna.

  1. Klarna

Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω Klarna έχετε τη δυνατότητα να προβείτε στην εξόφληση της αγοράς σας σταδιακά σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς έξτρα χρεώσεις. Οι δόσεις αφαιρούνται αυτόματα από την κάρτα σας. Η πρώτη δόση δεσμεύεται από την Klarna κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και χρεώνεται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας, ενώ η δεύτερη (2η) δόση χρεώνεται κατά την 30η ημέρα από την ημερομηνία τιμολόγησης και η τρίτη (3η) και τελευταία δόση χρεώνεται κατά την 60η ημέρα από την ημερομηνία τιμολόγησης της παραγγελίας.

Συγκεκριμένα εάν κάνετε παραγγελία άνω των 35€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή "3 δόσεις χωρίς πιστωτική Klarna" στο check out. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας ή τραπεζικής εντολής, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Klarna και για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, σας συστήνουμε όπως ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της τελευταίας στον ιστότοπο https://www.klarna.com/gr/. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την πληρωμή σας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Klarna.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το τιμολόγιο/απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας. Επίσης, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το Εμπόρευμα σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.