Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν την παραγγελία σας ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελίας σας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Συσκευάστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε εσωκλείοντας συμπληρωμένο το Δελτίο Επιστροφής και την Κάρτα Επιστροφής.

Σιγουρευτείτε ότι για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, με όλες τις απαραίτητες σημάνσεις άθικτες.

Επικοινωνήστε με την ACS (www.acscourier.net) για να προγραμματίσετε την παραλαβή του δέματος όποτε σας εξυπηρετεί. Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

GOLDAIR-BLOOBOX
Θέση Ρουπάκι
19300, Ασπρόπυργος Αττικής, Ελλάδα
T: 2103408450
 
Οι επιστροφές είναι δωρεάν μόνο αν πραγματοποιούνται με την ACS Courier. Αν επιθυμείτε να επιλέξετε άλλη εταιρία για την επιστροφή σας θα επιβαρυνθείτε το κόστος των μεταφορικών. Σας συμβουλεύουμε να κρατάτε από τον κούριερ το απόκομμα με τις πληροφορίες της αποστολής σας.

Η ανωτέρω διαδικασία αφορά τόσο τις παραγγελίες με τρόπο αποστολής courier, όσο και τις παραγγελίες με τρόπο αποστολής Click Away.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η Εταιρεία θα προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής του ποσού που έχετε καταβάλει εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα, PayPal ή Klarna η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αρχική συναλλαγή (εξόφληση παραγγελίας). Σε περίπτωση πληρωμής κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή κατάθεση σε τράπεζα, παρακαλούμε συμπληρώστε στην Κάρτα Επιστροφής τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Αλλαγή εμπορευμάτων πραγματοποιείται μόνο στον ίδιο κωδικό/προϊόν, από τον οποίο μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του bloobox.gr στο 210-3408450 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ) για να γίνει κράτηση στο νέο προϊόν μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα σας αποσταλεί η αλλαγή στην διεύθυνση της αρχικής παραγγελίας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν από την παραλαβή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του bloobox.gr στο 210-3408450 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ). Μετά την ακύρωση, στην περίπτωση προπληρωμένης παραγγελίας, η Εταιρεία θα προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής του ποσού που έχετε καταβάλει εντός 14 ημερολογιακών ημερών με το ίδιο τρόπο που έγινε και η αρχική συναλλαγή (εξόφληση της παραγγελίας). Για την πίστωση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω email στο support@bloobox.gr για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, με όλες τις απαραίτητες σημάνσεις. Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι τα προϊόντα που επιστρέφετε είναι καθαρά (χωρίς οσμές και ίχνη αποσμητικών, αρωμάτων και μακιγιάζ), δεν έχουν φορεθεί ή πλυθεί. Όλα τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε μαλακή επιφάνεια ώστε η σόλα τους να παραμείνει στην αρχική της κατάσταση. Τα κουτιά των υποδημάτων αποτελούν μέρος του προϊόντος και είναι αναντικατάστατα. Τυχόν φθορές στο κουτί υποδήματος, το καθιστά ελαττωματικό και σε αυτή την περίπτωση, δεν θα μπορέσουμε να δεχθούμε την επιστροφή του. Τα εσώρουχα και τα μαγιό πρέπει να δοκιμάζονται πάνω από το εσώρουχο και χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα bloobox διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται καθώς και τις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία.