Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

Τρόποι αποστολής

Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο bloobox.gr σε εργάσιμη μέρα μέχρι τις 14.00 αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή μετά τις 14.00, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες ελληνικές αργίες.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας προκειμένου να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail) καθώς και τα στοιχεία αποστολής (διεύθυνση) που εισάγετε ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά στην περίπτωση των τηλεφωνικών παραγγελιών είναι σωστή.

Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή στην ενότητα " Ο λογαριασμός μου" και στην υπο-ενότητα " Οι παραγγελίες μου ", αφού συνδεθείτε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα με τους κωδικούς σας και τηλεφωνικά στην περίπτωση των τηλεφωνικών παραγγελιών.

ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ BOX NOW LOCKER 24/7

Παραλάβετε το δέμα σας σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW 24ώρες το 24ωρο.

1.      Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε Box Now Lockers.

2.      Επιλέξτε το σημείο BoxNow που σας εξυπηρετεί.

3.      Μόλις η BOX NOW τοποθετήσει το δέμα σας στην θυρίδα, θα σας στείλει με Viber/SMS έναν εξαψήφιο κωδικό PIN

4.      Όταν φτάσετε στη θυρίδα, πληκτρολογήστε το PIN και παραλάβετε την παραγγελία σας.

Από την στιγμή παράδοσης η παραγγελία σου παραμένει 48 ώρες στο locker της επιλογής σου.

Η αποστολή της παραγγελίας σας με BOX NOW είναι δυνατή μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες και δεν υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης κατά την παραλαβή.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι δωρεάν και δεν περιλαμβάνει έξοδα αποστολής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ACS

Οι παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα γίνονται από την ACS Courier και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή των παραγγελιών στον μεταφορέα. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές (από 5-7 εργάσιμες ημέρες).

Για αγορές άνω των 59€ τα μεταφορικά για απλή αποστολή ACS είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 59€ το κόστος μεταφοράς είναι 4€.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ACS EXPRESS

Για παραγγελίες με παράδοση εντός Αττικής* υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο αποστολής “ACS Express” και έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας μέχρι τις 09:00πμ, τότε θα παραλάβετε αυθημερόν μεταξύ 14:00-20:00. Εάν έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας μετά τις 09:00πμ, θα παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα τις ίδιες ώρες.

Για αγορές άνω των 79€ τα μεταφορικά για express αποστολή ACS είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 79€ το κόστος μεταφοράς είναι 7€.

*Η Υπηρεσία της Αυθημερόν Παράδοσης δεν καλύπτει τις περιοχές Καματερό, Ζωφριά, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια, Αχαρναί, Γέρακας, Ανθούσα, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Διόνυσος, Κρυονέρι, Βάρη, Βουλιαγμένη, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Παιανία, Εκάλη, Βούλα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (CLICK AWAY)

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, εντός 3 εργάσιμων ημερών, σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα που θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας:

  1. Desigual Κηφισιά – Κασσαβέτη 2 & Λεβίδου, Κηφισιά, 14562, 210-8089548
  2. Superdry Γλυφάδα – Λαζαράκη 16, Γλυφάδα, 16675, 210-8980682
  3. Fashion Bazaar – Πειραιώς 74Α, Νέο Φάληρο, 18547, 210-4826596
  4. Fashion Bazaar Escape, Escape Center- Λ.Δημοκρατίας 67Α Ίλιον, 13122, 210-2384615

Η παραλαβή από κατάστημα είναι δυνατή μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες και δεν υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης κατά την παραλαβή. Η υπηρεσία αφορά μόνο παραλαβή και δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων. Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή το επιλεγμένο κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι δωρεάν και δεν περιλαμβάνει έξοδα αποστολής.