Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

Bloobox x Klarna

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna ιδρύθηκε το 2005 στη Στοκχόλμη, της Σουηδίας, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις online αγορές τους. Είναι πλέον η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες πληρωμές;

Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 35€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή 'Πληρωμή σε 3 δόσεις' κατά την πληρωμή. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας - μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την αγορά σας.

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση; 

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση ή τόκος για τη χρήση της υπηρεσίας '3 Άτοκες Δόσεις' με Klarna.

Τι στοιχεία πρέπει να δώσω για να πληρώσω με Klarna;

Για να πληρώσετε μέσω Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, & ημερομηνία γέννησης. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και το ΑΦΜ σας για επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών πληρωμών γίνεται με ασφάλεια. Η Klarna χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα για να σας προσφέρουμε προστασία των δεδομένων σας και των προσωπικών σας πληροφοριών.

Γιατί δεν προχώρησε η παραγγελία μου με Klarna?

Η Klarna πραγματοποιεί έναν σύντομο έλεγχο στο ιστορικό πληρωμών. Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι ενοχλητικό να απορρίπτεται μια παραγγελία, ωστόσο, η διαδικασία έγκρισής βοηθά την Klarna να προσφέρει τις υπηρεσίες της υπεύθυνα στους πελάτες.

Έχω επιστρέψει/ ακυρώσει την παραγγελία μου, πόσος χρόνος χρειάζεται για την επιστροφή χρημάτων;

Μόλις καταχωρήσουμε την επιστροφή σου ή την ακύρωση της παραγγελίας σου, θα λάβεις και την επιστροφή χρημάτων σου μέσα σε 3 εργάσιμες! Ανάλογα με την τράπεζά σου , ενδέχεται να χρειαστούν έως και 14 ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα της Klarna  όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Klarna μέσω chat!