Λόγω Έκτακτων Καιρικών Συνθηκών, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές παραγγελιών. Η υπηρεσία Next Day Delivery δεν είναι διαθέσιμη INFO

Puffer Poncho 'Holly' SAVE THE DUCK

D40837WLUCK15
397,00 € 317,60 €
-20%
Χρώμα:
Μέγεθος:
Πόντσο SAVE THE DUCK σε μπεζ χρώμα. Κλείνει με φερμουάρ με στοπ μέχρι τη μέση. Έχει ψηλό λαιμό. Η κουκούλα είναι ενσωματωμένη κι έχει ιμάντες προσαρμογής. Τα μανίκια δημιουργούνται με φερμουάρ στο κάτω μέρος του πόντσο. Εξωτερικά 2 τσέπες με φερμουάρ. Είναι ελαφρύ και ιδανικό για θερμοκρασίες από -10 βαθμούς Κελσίου. Είναι διαπνέον και προσφέρει προστασία από τον άνεμο. Φτιαγμένο με την οικολογική τεχνολογία Plumtech η οποία χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο συνθετικό πούπουλο, φιλικό προς το περιβάλλον, που διατηρεί τη θερμότητα εσωτερικά, είναι διαπνέον και επανέρχεται άμεσα. Oeko-Tex® πιστοποίηση.

100% Νάιλον
  • Ανώτατη θερμοκρασία νερού 30 βαθμοί Κελσίου
  • Απαγορεύεται το χλώριο
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

- στις πρωτεύουσες νομών εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά) και

- στις λοιπές περιοχές εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την αποστολή των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα. Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές, που οι παραγγελίες μπορεί να παραδοθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Η διαδικασία για την επιστροφή των Εμπορευμάτων που έχετε παραγγείλει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας είναι απλή. Συγκεκριμένα:

Θα λαμβάνετε Φόρμα Επιστροφής στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας (αριθμός) σας, τα παραγγελθέντα Εμπορεύματα, ο αριθμός παραστατικού πώλησης/αγοράς και η ημερομηνία έκδοσής του καθώς και τα στοιχεία σας [Τικάρετε το/τα Εμπόρευμα/τα που θέλετε να επιστρέψετε [σημειώνετε τον λόγο της επιστροφής - αποστέλλετε το/τα Εμπόρευμα/τα μαζί με τη Φόρμα Επιστροφής στη διεύθυνση που θα αναγράφεται κάθε φορά στη Φόρμα Επιστροφής.

Powered by eShopkey