Δωρεάν Μεταφορικά με BOX NOW

Μακρύ Puffer Μπουφάν 'Olga' GUESS

W3BL37WEX52
290,00 € 145,00 €
-50%
Χρώμα:
Μέγεθος:
Παράδοση σε έως 48 ώρες!
Αδιάβροχο και αντιανεμικό puffer μπουφάν GUESS σε λευκό χρώμα, καπιτονέ. Κλείνει με αμφίδρομο φερμουάρ. Ψηλός λαιμός. Η κουκούλα είναι αποσπώμενη (με φερμουάρ) κι έχει αποσπώμενη (με φερμουάρ) faux γούνα περιμετρικά. Τα μανίκια έχουν διπλή μανσέτα και η εσωτερική είναι ελαστική. Στη μέση έχει θηλιές και αποσπώμενη ελαστική ζώνη με αγκράφα, από το ίδιο ύφασμα. Εξωτερικά 2 πλάγιες τσέπες με snap και fleece φόδρα. Εσωτερικά 1 τσέπη με φερμουάρ. Διαθέτει επένδυση από πραγματικά πούπουλα και φτερά με RDS πιστοποίηση.

Εξωτερικά: 65% Πολυέστερ & 35% Ανακυκλωμένο Πολυέστερ, Φόδρα: 100% Πολυέστερ, Επένδυση: 80% Πούπουλο & 20% Φτερό, Faux γούνα: 69% Ακρυλικό & 22% Μοντακρυλικό & 9% Πολυέστερ
  • Πολύ ήπιο πλύσιμο στους 30 βαθμούς Κελσίου
  • Απαγορεύεται το χλώριο
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Στέγνωμα στην κρεμάστρα

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 14:00 εκτελούνται στην ίδια μέρα – οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00, Σάββατο ή Κυριακή εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα την περιοχή παράδοσης και την υπηρεσία αποστολής.

Μάθετε περισσότερα για την πολιτική αποστολών.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.

Για αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος ίδιου προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@bloobox.gr ή τηλεφωνικά στο 210-3408450 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ.)

Μάθετε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών.

Powered by eShopkey